2% din impozitul pe venit - prima parte

   In fiecare an , pana pe la sfarsitul lunii mai, avem sansa sa facem o diferenta, sa intoarcem niste bani care nu intra in buzunarul nostru , asupra carora nu avem control si unde nu exista transparenta. Asa ca , in loc sa lasam acesti bani sa intre la taxe si impozite, mai bine ne mobilizam si ii donam unei cauze care are nevoie de ajutor si cu care rezonam. Este o modalitate de a ajuta , fara sa ne destabilizam bugetul, chiar daca avem un salariu mic , si fara a strange cureaua. De ce spun asta? Pentru ca acei bani au doar 2 cai : se pot duce la taxe si impozite , sau pot fi donati. Dar , in orice caz, acei bani nu vor ramane in buzunarele noastre.
    Asa ca m-am gandit sa va propun cateva asociatii si ONG-uri care chiar fac diferenta in diverse domenii de activitate si unde puteti vedea rezultatele donatiilor de 2% de anul trecut. Presupunand ca sunteti ca mine, adica va place sa vedeti rezultatele implicarii dumneavoastra si sa stiti ca nu sunteti trasi in piept , iata cateva idei :
  1. pentru mediu  
       Pentru moment ma opresc aici.Orice ati alege , va rog sa aveti in vedere ca dealine - ul acestei donatii este 23 mai 2014. 
        Spor la donat !


Etichete: , , , , , , , ,